Inredning

Minnen från en vän…

9 mars, 2017

Idag fick jag ett sms från Claes, pappan till Antons vän som inte längre finns med bland oss. Han skrev att han höll på att packa inför flytten och undrade om Anton mindes någon sak som han kanske ville ha som ett minne utav Emil. Så himla mycket känslor som rycks upp och det fullkomligt värker i mitt hjärta.

Antons ögon blänkte när jag läste upp sms’et och imorgon har vi bestämt att hälsa på i huset en sista gång och Anton ska få välja ett minne. Hur jobbigt det än kommer vara så ser jag ändå fram emot att ses!

Från det till något som lyser upp vardagen, dagens post som trillade ner i brevlådan från Candleboxofsweden idag!

Med koden “madde2017” får ni 10% på valfri prenumeration hos dem!

I Mars boxen låg dessa, voluspa och Victorian sense ljus!!!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar