Inredning

Valborgshelg!

29 april, 2017

Snart har April månad passerat & vi kliver in i Maj, försommarens månad och enligt vädergudarna verkar veckan kunna bjuda på både lite värme & sol. Äntligen!

Valborg imorgon & vi ska hem till min pappa och hans fru på middag! Tror nog vi tar oss en cykeltur bort.

Igår var vi på stattshotellet i stan och åt tillsammans med några nya vänner skulle man kunna säga, ägaren av hotellet och hans sambo. Vi har känt Patrik ett tag men hans tjej har jag bara hälsat på tidigare! Vi hade en super trevlig kväll och jag fick mig en rundvandring av konferenssalar o danslokaler på ovanvåningen! Såååå himla pampigt & vackert!

Nu blir det strax grillat här hemma, men innan dess tycker jag ni ska kika in på mina personligt utvalda favoriter hos Shopcorn

Trevlig Valborg på er!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar