Inredning

Ny tapet från Morris!

8 augusti, 2017

Go kväll på er i stugorna! Vilken eftermiddag vi fick tillslut! Solen värmde på sådär lagom och vad passar då inte bättre än en tur med båten ut på sjön!

Fick sällskap av min syster & hennes son som var helt överlycklig att få följa med! Han är tokig i bilar & båtar, ja allt med hjul och motor!

När vi åkte mot vår bryggplats för att lämna av dem så ringde min pappa, han och hans fru hade sett oss passera deras brygga där de satt o åt glass i solen, så vi styrde dit och plockade upp dem för att åka vidare så barnen fick bada!

Nu sitter jag här i vårt uterum med ett glas rött & letar inspiration till en ny hatthylla, eller krokar… ska göra om lite i vår entré.

Precis klickat hem en tapet dit så snart ryker den röda elefanten från ST.

Valet till entrén föll på denna från William Morris, eftersom vi redan har Morris i Stora hallen så kommer denna bli toppen! Samma tapet vill jag inte ha eftersom det faktiskt är två helt olika “rum” och denna blir bara som en fond i ett hörn!

Men innan denna åker upp ska stora hallen få sig nytt tak med stuckatur list! Wiiiie!! Kommer bli riktigt pampig känsla!

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar