Inredning

Stuckatur i hallen!

15 augusti, 2017

Hej på er!

Åter i vardagen med rutiner, jobb och skola har dragit igång & hösten står snart vid dörren! Men det gör mig ingenting, för snart innanför vår dörr kommer man mötas av en helt “ny” hall! Och hösten är ju årstiden då man kan fixa mer inhomhus!

I söndags rev vi ner det gamla trätaket som satt och upp med nytt! Vilken skillnad det blev trots att det ännu inte kommit upp någon taklist, men när den kommer upp så blir det verkligen pricken över i.

Hade jag inte hittat dessa underbara stuckaturer hos D-cor.se så hade troligtvis taket inte blivit bytt lika snabbt! Ibland blir lusten & orken något helt annat när man hittar den där perfekta detaljen och man vill inget hellre än att få se resultatet och jag är sååå förväntas full inför att få hem den! Har jag tur så kommer det redan i slutet av veckan! (Beställde igår eftermiddag). Sånt gillar jag! Finns inget jobbigare än att vänta 😉

 

Beställde hem 3 olika provbitar först för att se lite mer helhet tillsammans med övriga saker i rummet, så som tapet etc.  (Helt kostnadsfritt) och fastande väldigt snabbt för en av dem till hallen. Men den andra var oxå otroligt vacker och jag har redan börjat fundera på om inte hallen uppe kanske ska få sig en läcker stuckatur i form av taklist och även väggpanel? Tycker denna är himla fin & lagom hög! Vad tror ni?

Eftersom vårt hus är gammalt så känns det så rätt att få ge det lite mer liv från den tiden i form av lite stuckatur!

Stuckaturlisten jag valde är den vänstra på bilden här ovan! Men den högra är oxå otroligt vacker! Tur huset har mer än ett rum!

Här ovan ser ni det gamla trätaket som är vit laserat med någon otroligt hemsk kulör!

Och här ovan är det nya taket på plats! Med nya taklister kommer det bli ännu bättre! Jag lovar att visa när allting är på plats!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.