Familjeliv Inredning

Äntligen klar!

20 september, 2017

Hej på er!

Ännu en gång där jag avvikit lite från bloggen men jag skyller på hösten och tröttheten den bär med sig. Igår somnade jag på soffan och när jag vaknade till så frågade jag sambon vad klockan var, fick till svar “lilla gumman den är inte ens 21:00” Haha! Jag var helt hundra på att den var över 22!

Jag är nog den mest osociala sambo man kan ha om kvällarna just nu… Och ikväll blir nog inte bättre med tanke på att jag klev upp 04:20 imorse…

Men vet ni vad, vår lilla hall är äntligen klar!!! Det tog sin tid eftersom det visade sig att alla hatt & skohyllor är ca 80cm breda och jag skulle ha en bredd på ca 60cm. Vi fick helt enkelt bygga egna och då måste man ju bestämma sig för vilka konsoller o krokar man vill ha… Men oj så bra det blev!

 

Även sovrummet har fått sig lite nytt i form av något så enkelt som ett överkast i sammet!

Svårt att fånga skiftningarna det har på bild men det blev faktiskt lite lyx känsla på det hela! Från H&M om någon undrar!

Hoppas ni haft en bra vecka, snart är det ju helg igen! Helt utan planer för våran del, skönt!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.