Inredning

Julklappstips!

4 november, 2017

Hej på er!

Ännu ett stort hopp mellan inläggen men orken har inte riktigt funnits, heller inte tiden. Varit så trött sista tiden!

Men efter 2 dagars semester så känner jag mig lite piggare och tänkte dela med mig utav denna sida som har det mesta till både hemmet, garderoben och massa julklappstips till super priser! Man behöver bara registrera sin e-post helt kostnadsfritt så får man ta del av alla kampanjer! (Bilden är klickbar)

Ikväll här hemma ska vi ha lite halloween party med vänner, temat för kvällen för oss vuxna är att vara det motsatta könet så jag har fått låna ett blåställ från verkstaden och min sambo har lånat en långklänning av sin mamma som bröt ihop helt när hon fick veta! Haha! Kommer bli en helt awesome kväll!

Barnen får klä it sig till vad de vill och ska få gå på skattjakt och gräva upp en grav…. Så idag har vi lite att greja med!

Hoppas ni får en fin helg!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.