Familjeliv

Det blir inte alltid som namn tänkt!

2 mars, 2018

Denna veckan har barnen haft sportlov och vi hade flera aktiviteter i tankarna men dessvärre har inget blivit av då bacilluskan hälsade på i söndags & Tuva-Li har legat i 40 graders feber… Klagat på smärta i örat & fick konstiga sår i ansiktet. Idag ringde jag VC och fick en tid. Där konstaterades öroninflammation & svinkoppor!

Så nu ska en 10dagars kur påbörjas och jag hoppas hon blir bra innan vi åker till Spanien!

Inatt hoppas jag även att vi får sova… Nog för att jag redan sover dåligt på nätterna, men detta har tagit extra kraft och energi då man ligger på helspänn o känner på henne typ konstant för att tempen inte ska stiga & när den nått runt 40 har hon kräkts, gråtit & skrikigt. Tur att de stora barnen sover så bra att de inte blivit störda!

När sambon kommer hem tänker jag åka iväg & unna mig en vacker bukett blommor! Känner att det kommer pigga upp denna trötta mammakropp som även har dragits med värk i ryggen till o från i snart 2 veckors tid. Men jag är den som alltid tänker ”det går över” och ger det några dagar till… plötsligt känns det bättre för att sedan komma molande tillbaka….

Nej, nu tycker jag vi tar fredag & helg!!

 

kram på er!

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.