Inredning

Vårkänslor delux!

7 april, 2018

Uppehåll igen, I know! Sorry… Men det har varit på tok för mycket sista tiden att jag helt och hållet prioriterat bort bloggen, men nu är jag tillbaka igen, tjoooho!

Här hemma har vi sjukstuga… Både Sambo, Anton & Tuva-Li åkte på influensan. Grabbarna är äntligen piggare men Tuva-Li har fortfarande feber.. Så typiskt att de alltid blir sjuka på loven..

Idag har vi ändå kunnat fixa lite hemma och hämtat ut ett nytt bord jag beställde för att ha på den öppna altandelen. Stolar hade jag redan borta på ett av kontoren där vi haft lite förvaring.. Haha nästan lite ”det som göms i tö”… Känner verkligen att våren är nära nu!!

Igår var jag iväg med jobbet på middag & bowling. Blev som en avslutningsmiddag då jag för en tid sedan tog beslutet att trappa ner och bara fokusera på barnen & företaget. Jag har den otroliga möjligheten och känner att jag är ju dum om jag inte tar den! Vi lever nu, barnen är bara små en gång & ekonomiskt förlorar vi inte en krona, tvärtom, jag slipper även jobba dubbelt! Från att jobba över 100% till ca 75% kommer nog den här trötta mamma kroppen att orka lite mer!

Hoppas ni har en fin helg!

Lite grått ute idag kanske & golvet skulle behöva sig en omgång… men blev trots allt helt perfekt med ett runt bord här! Stolarna är Hillerstorp & bordet från Mio om nån undrar!

Även vårt matrum har fått sig lite nytt i form av nya stolar & matta.

Stolarna är från Nimara & mattan är en ullmatta från Jotex

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Peony garden / Baby blue orchid / Sailor blue bloom / Scarlet red marble

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.