Familjeliv Semester

Sista veckan!

9 augusti, 2018

Alltså, jisses, var tog denna sommar vägen? Idag är det en vecka kvar innan skola & jobb drar igång igen och för mig ringer väckarklockan tidigt på morgonen… Då åker jag till Göteborg på möte i två dagar! 

Ser verkligen fram emot vad denna höst har att bjuda på, massa nya utmaningar väntar… Bonde söker fru på TV4 börjar… haha jag vet, nördigt värre men jag älskart! 

Få krypa ner i soffan under en filt & hela familjen samlad. Det är speciellt med höst ändå, även om jag ogillar regn, blåst & kyla! 

I tisdags var vi till Västerås, tanken var att besöka Kolmården denna sommar, men eftersom det varit så himla varmt så hoppade vi det. Man orkar inte gå där i timmar & även djuren gömmer sig… Så då blev det istället Västerås & Kokpunkten! Och givetvis lunch hemma hos barnens faster.

Så himla fint i Västerås & här där de bor ser man ut över Mälaren…. 

 

Vi har just nu en sjukling här hemma, katten Siri. Hon har blivit biten vid svansen och äter just nu antibiotika & går runt med en tratt runt huvudet, stackaren! Att det dessutom tar en vecka att läka ordentligt och hon får under denna tid inte vara ute… Så igår fick sambon snickra ihop en ”mygg-dörr” ut mot lilla hallen så vi iaf kan ha ytterdörren öppen om dagarna utan att hon rymmer! 

 

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.