Familjeliv

Satsar vidare!

27 september, 2018

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter mina veckor i Göteborg och det är verkligen med blandade känslor jag lämnar det. Man kommer så nära varandra och skapar relationer när man jobbar så nära varann som vi har gjort. En person jag verkligen kommer sakna är Mikaela, en underbart rolig, omtänksam och härlig stockholmare. Det var som att vi känt varandra i flera år, fastän vi bara hade hängt tillsammans i några timmar. Det blev lixom hon och jag där borta. Vi åkte tillsammans mellan hotellet & jobbet, åt frukost tillsammans och på kvällarna promenerade vi runt tillsammans och åt middagar på olika ställen. Men som det ser ut så kommer vi ses igen när nästa mässa ska byggas upp.

Samtidigt som mina veckor i Göteborg har vi köpt ett företag i vår grannkommun som ska köras igång redan på måndag. Så det har varit lite hektiskt runt oss en tid, men nu börjar alla bitar i pusslet falla på plats!

Idag har jag varit på ännu ett möte och det känns så bra!! Så i oktober ska jag jobba lite åt ICA igen och färdigställa julbygget i butiken här i stan. Fantastiskt roligt då jag älskar att jobba i butik! Skönt att kunna varva lite mellan olika jobb o samtidigt kunna välja lite fritt vad man vill göra.

Så om jag verkar lite frånvarande här en tid så förstår ni varför….  Min lediga tid spenderas hellre med familjen än framför datorn.

Men sen så ska vi ju hämta hem familjens nya medlem på lördag, lilla Dino. Så tanken är att jag ska jobba lite mer hemifrån närmaste veckorna, men det slutar nog med att Dino får hänga med mig till verkstäderna ändå på dagarna tills allt rullat igång ordentligt. Sen har vi sådan tur att Svärfar gärna vill ställa upp och ta Dino de dagar jag inte kan ha honom med mig eller smita hem på lunchen.

Oktober kommer bli en fullspäckad månad och dessutom måste vi hinna med att ta upp båtarna, så en tur ner till stugan på kusten måste vi hinna klämma in också… Men förhoppningsvis blir det en avkopplande helg med familjen!

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.