Inredning

Fånga Hösten!

26 oktober, 2018

Det går inte undgå att hösten nu mer är ett faktum. Men även om den bär med sig regn och rusk så finns det även fördelar tycker jag.

Hösten är den tid på året då man (iaf jag) kan slappna av lite mer, unna mig själv att bara slå mig ner med tända ljus, en kopp te och inreda hemmet med nya detaljer.

Mina senaste inköp inför hösten här hemma kommer från Bybinett.se

 

Med koden “designbymadde15” Får ni 15% rabatt från idag o en vecka framåt hos Bybinett.se

Jag är ju lite tokig i koppar och älskar att ha olika färger och former, men denna från Copenhagen är svårslagen och blir en snygg detalj i husets alla rum eftersom jag har en tendens att ställa ifrån mig koppen överallt. Men är det något som verkligen är en höstdetalj så är det ljus, i olika kulörer, själv kör jag på gröna Ester&Erik ljus som har en lackad yta. Ett ljus som passar i alla hem och finns i flera färger.  Knappade även hem snyggaste “tändsticksasken”.

Läckraste nyheten är denna bordsspegel, som reflekterar ljuset sååå snyggt! Älsk på den!

Även krukan ni skymtar i bilderna kommer från Bybinett och är av märket DBKB. Snygg att även förvara kronljus i och till jul kommer jag placera en rumsgran i den. Tycker svart är en bra bas på hösten för att tona ner lite om man vill ha lite andra kulörer.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.