Inredning

Homestyling

22 januari, 2019
728x 90

Go kväll på er! Äntligen har jag fått tillbaka min dator igen och jag kan uppdatera bloggen. Förvisso fungerar även mobilen, men det tar längre tid att skriva från den… Jag har ju sån lyx att ha nån som sköter om mina datorer och hjälper mig att fixa hemsidor mm. Dessutom låg datorn i en super praktisk väska med vår företagslogga på när jag fick den 🙂

Idag har jag varit på ett oerhört trevligt och spännande möte. Det började med ett samtal förra veckan från en av stans bästa Mäklare ( det är iaf vad jag anser) och bara någon dag senare har han bokat in mig på en homestyling utav ett hus som ska säljas. Redan imorgon ska jag dit och fixa innan fotografen kommer!! Såååå spännande!

Har i flera år haft en dröm om att få styla och fixa i andras hem men aldrig riktigt vågat ta tag i det…. Så får man helt plötsligt chansen! Nästan så jag måste nypa mig själv i armen…

Så imorn får vår lilla Dino åka hem till farfar medans jag jobbar. Killen som dessutom fyller 6 månader idag!

Våga tro på dig själv & dina drömmar plötsligt står du där!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.