Inredning

Du ljuva sommartid

6 juni, 2019
spring_sale_50_728x90

Imorgon slutar mina barn skolan, jag kan på riktigt inte fatta var tiden tog vägen? Min äldsta som nyss började högstadiet börjar i 8an till hösten och har förvandlats till tonåring delux sista tiden.

Vår minsta, vår bebis, hon ska sluta på förskolan (dagis) och börja i förskoleklass, asså, what?!

Men samtidigt som ångesten sköljer över mig så är det nånstans ändå ganska skönt, för när barnen blir större blir allting så mycket enklare när man ska resa, cykla hem till vänner… De fixar ju det där nu.

Vi har levt i vår småbarnsbubbla så länge och sedan vi var så unga att det känns som att vår tid är nu, tillsammans med barnen på ett helt annat sätt.

Att även kunna sitta här hemma ute på altanen tillsammans med äldsta dottern och hennes kompis, skratta, umgås och inte alltid vara den där pinsamma mamman. Känner mig trygg i vår relation och litar på henne till 100% då vi alltid haft en ärlig relation till varann. Känner ni så också med era barn?

”Livet är inte alltid en dans på rosor, ibland trampar med snett och hamnar på en tagg”

Vi har såklart våra stunder, som idag, när jag går in i hennes rum lite smått nöjd över att ha hittat mina ”cykelbyxor” i spets och hon bara ”Asså, det är skitfult med såna där”… och man bah ”tack gumman”

Jag älskar dem iaf och tänker tillbringa fler dagar i dem, haha!

Nu är det dags att slå sig ned för middag med familjen.. vi lyxar till det med korv i bröd kvällen till ära…

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.