Inredning

Dags för första resan!

26 juni, 2019
728x 90

Hej på er!

Svensk sommar visar sin sanna sida idag, regn, regn, regn…. Iallafall här i Värmland. Men vi hade uppehåll och sol på midsommar hela dagen, så man ska inte gnälla, även om det var blåsigt!

Vi firade midsommar på landet hos några vänner!Gick även på semester denna vecka, sååå himla skönt att slippa ställa klockan… Dock blev jag inte helt ledig då mobilen ringde och jag skulle skriva ihop en text till ett litet reportage om Godkänd Bilverkstad som våra två verkstäder nu mera är!

Tisdagen ringde sambon istället och behövde hjälp med en Faktura som en kund betalat fel, så då fick jag sitta med det på morgonen….

Så helt ledig när man har företag är man inte, det går inte släppa och stänga av. Sen jobbar jag ju även med annat som jag klämmer in. Samarbeten med företag och stylingkonsultationer åt fastighetsbyrån tex.

Men imorn, då checkar vi ut så gott det går och kopplar på husvagnen för att åka på semester tillsammans med våra vänner!

Fick ett sms för drygt en vecka sedan med frågan ”Vill ni hänga på ner till Ullared & Campa” och spontana som vi är svarade vi ”Självklart” sen var det bokat. Vi avslutar trippen i Göteborg med stopp på Liseberg!

Snart åker vi även till Gotland, som jag längtar! Älskar verkligen den ön. Finns så himla mycket att se och göra, matställen, ja allt! Har ni inte varit på Gotland så tycker jag absolut ni ska åka dit.

Nej, nu ska jag sätta igång med dagens hushållssysslor!

Vi hörs!

Tipsa gärna om era semestertips!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.