Inredning

Borta bra, hemma bäst!

29 juni, 2019

Detta inlägg är i samarbete med Reformasthlm

Igår kom vi hem efter en tur med Husvagnen till Ullared med goda vänner och avslutade resan med ett stopp på Liseberg! Helt underbart har vi haft det, vädret har varit på topp och knappt några köer alls inne på både Gekås och Liseberg!

Om ni undrar om jag shoppade nått så är svaret, näääe typ inte… Bara lite små kraffs… När det kommer till inredning så är det inte mycket som faller mig i smaken på Gekås och sen är jag en sån där person som behöver fundera i två, tre dagar innan jag bestämmer mig om jag inte redan tänkt ut vad jag ska köpa. Jag tycker mer om att sitta hemma och kika inredning på nätet och planera var sakerna ska stå…

Men sen finns det saker som jag känner direkt att “den där ska jag ha och jag vet precis var” och då köper jag utan att fundera alls länge. Som tex denna stol från REFORMASTHLM (klicka för direktlänk)

Tidlös design i ett material som både smälter in och livar upp rummet… Älskat att blanda in naturmaterial i hemmet bland allt annat som annars är vitt här hemma. Bortsett från vår stora hall. Tänk, den tröttnar jag aldrig på!

Ja ni ser ju själva hur bra den gör sig här… Funkar att ställa både i mitten av rummet eller mot väggen!

För att visa hur lättplacerad en snygg stol är så har jag även placerat den i vardagsrummet intill en byrå…

Visst funkar den bra även här?

Till veckan kommer byggmaterialet hit, för v28 drar förhoppningsvis utbygget igång på allvar här hemma. Snart är hallen på övervåningen ett minne blott och jag får inreda både ett kontor och ett allrum, så då kommer det behövas ännu mer möbler…. Skrivbord, soffa, matta, lampor….

Jösses vad jag längtar! Har ni några planer inför hösten hemma? Jag älskar att fixa inne när hösten kommer, helt plötsligt vill man ha det lite mer murrigt och mysigt… Nya kuddar i soffan är en klassiker här hemma och en ganska billig förändring av rummet när man vill ha lite förändring.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.