Inredning

Sista kvällen på ön..

13 juli, 2019

Shit vad tiden går fort när man har roligt…. Vi har redan varit här på Gotland i en vecka! Imorgon packar vi bilen och beger oss hem till de Värmländska skogarna igen.

Borta bra, hemma bäst, men jösses vad jag älskar Visby! Hela ön i sig är fantastisk men jag gillar Visby bäst, för här finns verkligen allt. Vi har både butiker och matställen runt hörnet, för att inte tala om lekplatser!

Vi har under veckan besökt flertalet ställen, bland annat Grå gåsen, där ”så mycket bättre” spelas in. Vi har provat på att dreja i Etelhem, vi har varit på Fårö, Sudersand, kollat raukar, ätit glass i Europas största glassbar, varit uppe i ringmuren, promenerat längs södra hällarna där små kaniner skuttade omkring, shoppat, varit i Kneippbyn och mycket mycket mer. Oavsett väder så finns det alltid något att göra!

Har ni inte varit på Gotland tidigare så rekommenderar jag det verkligen.

Imorn får vi dessutom pussa på vår Siri igen (katten) som varit hemma tillsammans med vår grannfru. Dock var hon på villovägar (alltså katten, inte grannfrun) från tisdag-fredag så jag var helt utom mig av oro. Men mina underbara systrar åkte hem till oss och ropade, lockade och letade och precis när Malin skulle till att åka så kom vår älskade katt gående mot henne. Blöt, tovig & trött. Så ni förstår att vi längtar efter att få krama om något som vi befarade inte längre fanns kvar!

Grå gåsen…
Det riktiga ”Pippi huset”
Krukmakeriet
Södra hällarna
Blå lagunen
Botaniska trädgården
Italiensk pizza

Godnatt från mig!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.