Inredning

Hösten runt hörnet….

6 augusti, 2019
spring_sale_50_728x90

Godmorgon på er!

Vaknade upp till regn o grå himmel… Sommaren kändes så plötsligt avlägsen och hösten så nära….. Men efter denna sommar så är faktiskt hösten mer än välkommen, men det får gärna vara varma höstvindar, lite sol och mörka kvällar…… Det är det jag gillar mest, kvällarna. Ni vet, bara krypa upp i soffan under en filt, tända ljus….. Sen får jag oftast massa nya idéer att göra om här hemma och de har redan börjat infinna sig…..

Övervåningen (utbygget) går framåt, ser sååå mycket fram emot att få välja kulörer och inreda, men tills dess står vardagsrum och matrum på tur med ny färg och nya möbler.

Igår fick jag hem en ny favorit från Reformasthlm som just nu står i vår hall, tanken är att ha det som ett sideboard i matrummet sen, men vi får se. Egentligen är det ett sängbord men jag ser fler möjligheter än så i en möbel och tycker inte man ska bli så inrutad. Finns ofta många många fler användningsområden på en möbel.

På sista bilden skymtar även stolen som även den kommer från Reformasthlm. För något år sedan kunde jag nog inte ens gissa att jag skulle ta in möbler i Ek igen här hemma, men tänk så fel jag hade. Älskar att blanda naturmaterial och färger som Ek & Valnöt tillsammans med svart. Visst är det fint ihop?

I matrummet och vardagsrummet är jag så galet sugen på att sätta stuckaturer på väggarna, som stora ramar. Sen ska jag även köpa ny soffa, en soffa som går längs väggen och inte tar upp halva rummet. Och drömmen av allt, en skjutvägg i glas mellan mat/vardagsrum. Men det får komma sista av allt. Har hittat ett grymt alternativ där.

Nu ska jag ta och plocka rätt lite här hemma, kika runt på stuckaturer och låta hjärnan gå på högvarv!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.